23 d’abril del 2013

"Relats amb tracte". La vida en un conte

La publicació Relats amb tracte  és un recull de 13 relats il·lustrats que s'han publicat en el marc de la campanya "Tracta'm bé"amb l'objectiu de donar visibilitats a les moltes cares que tenen els maltractaments cap a la gent gran.

Es tracta de dotze relats escrits per les tècniques dels serveis socials del Solsonès i un relat inèdit de l'escriptora Isabel-Clara Simó que ha cedit per col·laborar amb la campanya.

Relats amb tracte és una ullada als diferents tipus de maltractaments que poden patir la gent gran; és una ullada a una temàtica que massa sovint passa desapercebuda.

Relats amb tracte  ja  és a la venda  

El llibre Relats amb tracte s'ha posat a la venda al preu simbòlic de 5 euros amb l'objectiu de recaptar diners per donar continuitat a la campanya i que pugui ser un recurs útil per a les persones sensibilitzades en aquesta temàtica o per a professionals d'aquest àmbit.

Podeu trobar el llibre a les llibreries i estancs de Solsona, a l'Oficina de Turisme de Solsona, al Consell Comarcal del Solsonès i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament de Solsona.

Si algú vol de fora de la comarca vol adquirir exemplars de la publicació es pot posar en contacte amb els serveis socials del Solsonès.
Correu electrònic: ssap4@solsones.ddl.net
Telèfon: 973 48 32 34

Si us voleu fer una idea de les situacions i temàtiques que trobareu en aquest recull, podeu veure el video que hem penjat a continuació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada